Brunettbella.....


Cool fotograf ! :O


God morgon

god morgon.....
idag är det strand väder,tror vi ska åka till tofta och bada.Åh idag åker familjen Kämpe hem.De har bott hos oss i tre veckor.I morgon ska jag kanske träffa Erica igen.Wiho.Ha en bra dag i solen puss.

SOMMAR BILDER











I LOVE YOU


Ice age 3

Ikväll blir det ice age tre på bio som gäller.Sen efter ska vi äta middag på nån resturang med familjen kämpe.Mysigt va! Snart kommer ett inlägg med lite sommar bilder.Puss och kram

FILMER

Har köpt två nya filmer idag på Åhlen´s.
♥ Systrar i jeans andra sommaren
♥ Another cinderalla story



Another cinderella story

Nu har jag och Luna precis kollar på "another cinderella story" den var faktiskt riktigt bra.
Fyra hjärtan av fem. <3 <3 <3 <3 </3

I´am back

Heeej ! nu är jag i visby igen.Åh i går hade vi jätte mysigt jag Milla Pauline Anna ! Vi var vid sandbackarna,(som en lagun) Vi grillade korv,badade massa typ i två timmar.från åtta till nio.Sen flummade vi massa också.jag hade iallafall super kul.Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske bara vara hemma och vila upp mig.Det behöver man ibland.Blogga lite kanske?
Puss på kinden.


Kneippyn!

Har inte bloggat på länge,förlåt Det är ju 22 grader i vattnet så det e ju super skönt.Nu har agnes och lollo kommit,Wihoooo! Men idag ska vi på Kneippyn,Sen åker vi till burgsvik och där har jag ingen datan.Så inget bloggande.Men vem sitter inne och e på datan nä det e sånnt fint väder?? Men ha en underbar sommar.Kommer blogga om inte så jätte länge iallafall.Några dagar.När jag kommer till visby igen.Då lovar jag.Så håll utkik!

God morgon alla söta !

Idag ska vi träffa Peo,Monica och Simon och Elin.De ska bo hoss oss i tjugo dagar.Det är ganska mycket det med det ska nog gå bra.Så jag mamma Ella tar busse snart ut.För pappa behövde bilen.Vet inte riktigt vilke tid med det får vi se. Puss på er ! ha en jätte bra dag !

En väldigt gammal bild på vår familj och deras familj.Ps pappa tar kort.

Diss


Myggor.... Jag måster bara skirva om det,för det är bland det äckligaste jag vet under sommaren.Dom är inte bara äckliga fula och irreterande.Don sticker ju också en.Så det kliar och kliar och kliar.Usch verkligen en diss.Tror faktiskt det är många som håler med mig.För vem gillar myggor lixom....

Outfit


Tröja: H&m
Jeansleggins: Gina tricot


Regn regn och regn.....

Åkte från Burgsvik idag.Och herre gud vad det regnade.Snälla vädret det är Juli! Men pappa säger att det fin vädret kommer snart igen,och ja det får vi verkligen hoppas.I helgen har jag varit med Amanda väldigt mycket.Sen så har vi varit på spelning och cirkus.Regninga pussar!


Nu åker vi till Burgsvik

Hör av mig sen när jag kommer hem nu ska jag på cirkus och trubadur ! Tjiho !


Världens suddigaste bilder men whatever...


Outfit



 Tröja: Gina tricot
 Kortbyxor: Gina tricot
 Baslinne: H&M

Vilken är snyggast ?

Vilken outfit är snyggas?  

                          Mischa barton                                                                  Ashley tisdale


God morgon

Ikväll åker vi till Burgsvik.Vi ska på Cirkus,och spelning.Tjiho! 
Cirkusen heter Brazil jack,ni känner säker till det.


TILJANS TALANGER

Ikväll hade jag pappa och Ella tänkt att gå ner och kolla på Tiljans talanger.Det är barn och vuxna som sjunger och uppträder.Väldigt kul att kolla på iaf.
Puss på er !

Tacos in my ♥


Regnig måndag

Vilket väder ! usch hatar verkligen regn och 16+ grader kallt !
Idag har det inte hänt något speciellt kul.För mig och Ella var det reprisen av morden i midsomer och en popcorn skål som gällde.Nej, nu ropar pappa att maten är klar.Tacos blir det ikväll mums ! Hör av mig sen puss !


Parit hilton


Tummen upp för...
Parit Hiltn i kort hår,hon klär mycket bättre i kort hår an vad hon gör i långt.Tycker jag iaf.

Min dag idag !

God morgon alla söta !
Idag hade jag tänkt gå lite på stan först.Sen ska alla tjejer i klassen sova i tält.Mysigt va! Så måste packa en väska också.Sen så lägger jag in ett inlägg om jag köpte nått! Men ha det bra i regnet eller vad ni nu har för väder puss !

Wilma. Sötare än socker va !?

Nu ska jag ta och spela the sims 2 med Ella


Kom hem från Burgsvik nu

Heeeej !!
Orkar inte direkt berätta vad vi gjort i Burgsvik.Men kan säga lite kort.
♥ Badat massor.
♥ Ätit thaimat
♥ varit på trubadur
♥ gosat med min mosters nya pudelvalp (världens sötaste)
Ja det var väl lite av det.
Puss sålänge !


Nu ska vi åka till Burgsvik

ha det bra i solen puss !

Här är en bild på Thai mat som vi ska äta.Eller vi ska äta nått liknande.

outfit



Tröja : Fått av Fanny.Från Ginatricot
Jeans shorts: från Hm
Armband: Fick i present för jag sjöng på bröllop.

Tjoo

Godmorgon. Vaknade typ vid halv nio idag.Så jag orkade inte blogga,men jag kollade på My new BFF,på datan.Missade det i tisdags eller när det nu är.Idag ska vi åka till burgsvik och äta thaibufé.Smarrigt va !? Vi sover där hela helgen tror jag.Men kommer blogga lite idag iallafall. Nu ska jag klä på mig puss på er !
Jusste måster bara visa vilken fin himmel det var i går kväll när vi var ute en sväng med Milton.Här kommer bilder.

Basket träning

Nu ska jag trräna,jag går väl vi kvart i.Det var länge sen det var träning så är inte riktigt i form!hahah men hoppas det går bra. Nu ska jag äta lite vaniljfil med start.Puss !


Love it or leave it




♥  Naglar i härliga färglada färger.. Det är så himla sommrigt med knalliga färger tex som, rosa turkost gult eller nått annat kul.
♥ Tunikor/långa stora tröjor.. Det är så skönt att bara slänga på sin en somrig färglad tunika efter beachen.
♥  Flippflopps.. Det är så lätta att bara trampa i ett par flippflopps,och på strander får man inte in en massa jobbig sand i skorna,och så blir det inte så varmt.Sen så kan man ju gå i vattnet med dom,om det är klibbig botten eller stenig.



 ♥ Varma jobbiga fullproppade bussar.. Det kan vara bland det värsta som finns på sommaren.Man känner verkligen att man håller på att kvävas av värmen.Men som tur var åker jag nästan aldrig buss nu.
♥  Långt hår på sommaren.. jag vet jag har det men det är så jobbigt, 1 det torkar aldrig. 2 det blir varmt och klibbigt i i solen. 3 Trasligt när man kommer ur badet.
♥  Bikini rand.. inte det finaste, men ett tips byt bikini ofta och variera dig,då får man aldrig en riktig bikinirand.

Sleeping beauty

God morgon sunshins!
Vi har flytta nu,nu bor vi i Visby innestad! Jätte mysigt! Ångrar verkligen inte det.För lägenheten vi hade förut hyrde vi bara i andra hand osv. Så nu väntar bara tre propp fulla flyttkartonger att jag ska ränsa och packa upp alla mina kläder.Så det blir mitt uppdrag idag,men det är sånt man måste göra! Kanske ta en promenad med Ella igen,det är jätte mysigt att gå runt inne i innerstan.Fullt med roser,och jätte många turister och underbara gamla hus.Hur vackra som helst.Jag rekomenderar verkligen att åka till gotland på sommaren,bland det finaste ställerna som finns enligt mig.

Jag står längs Ringmuren.

Tillbaka i visby

Hejsan !
Vi åkte till Burgsvik i tisdags kväll,så därför har jag inte skrivit nått.Men vi var på trubadu ju.Det var jätte kul!!
Det var faktskt två tjejer runt 18 år.Dom kom fram och sa: Asså jag måste bara säga en sak! Guuud vilket fint hår du har.Du får aldrig färga det eller nått det är as fint!!
Då blir man ju lite glad.Haha.
Lägger inte dagens outfit för det var så länge sen.


Bilderna tog Ella när vi var ute på en promenad.
Puuuuusss

RSS 2.0