Luftslottet som sprängdes

Jag och Linda ska se Luftslottet som sprängdes när den kommer ut på bio.Det är ju snart...Hoppas den är lika bra som de andra filmerna =D

Lördag

Hejsan,nu är jag hemma hos mommo och kenta.Jag ella och momma har varit på lite olika afärer.Jag köpte två stiftpennor (lila&rosa) sen nagelack bortagningsmedel.Kan tyvär inte ladda upp bilder.Snart ska vi göra iårding lite TACOS,mums!!Ha en skön kväll.Puss och kram

Klippa mig

I helgen ska jag och ella åka till mormor och sova över.För mamma och pappa ska på bal.Sen ska jag också klippa mig :) Hejdå,kommer inte bli så mycket blogg tyvär =(


Har shoppat lite julklappar

Hejsan.
Idag har jag varit lite på stan och köpt julklappar.Inte till alla men iallafall till en del.Är faktiskt stolt över mig att jag hittade så mycket.Jag tycker det är så svårt att köpa julklappar.Men det gick bra! Ikväll ska jag träna.ha de bra,Puss och kram

Bilder från helgen

Orkar inte skirva allt så här kommer lite bilder.
En bild säger mer än tusen ord.

Våra grannar från sthlm kom ner till oss.Lilla tjejen längst fram är Elin,och där bak är jag och Ella.

Vi hade lite krig i sängen.... =)

Ester,Elin och milton myser .

Vi åt thaimat,mums!!

Gott gott....

Sen har jag spelat två basketmatcher,Vi vann båda.Vi är grymma!Haha vi är som vit/röda,det är jag som dribblar bollen.


Åldersgräns sänkt på NEW MOON !

YES äntligen, det väckte så stort liv på alla under femton så bigrafbyrån bestämde sig för att sänka åldersgränsen.

School

Hej hej !
Idag har jag varit i skolan,kände min bättre i morse.Fast har fortfarande ont i halsen.Vi slutade rätt tidigt idag eller vid 2,så det va skönt.Igår fick jag nya skor av min mormor.Dom va as fina! Tack så hemskt mycket =)

Gott.

Det här är super änkelt och jätte gott!Det man behöver är bara blåbärsorbe eller vilken smak som helst och kiwi.Jag gjorde det igår för var så sötsugen,haha.Smaka.....!

Ajj!


Har fortfarande jätte ont i axeln från i tisdags när vi tog sprutan.För er som inte har tagit den än...Det gjorde inte speciellt ont när dom stickde in sprutan.Men det är själva biverkningen som gör så satans ont!Hehe.Bara man nuddar lite försiktigt göt det ont.Jag har ett problem när jag ska sova det går lixom inte att ligga på vänster sida,så det blir jätte oskönt!
Hoppas det går över snart!

I´m sick!

Åh jag har fått feber tror jag,nu värker det i hela kroppen så orkar inte skriva mer.Jäkla svininfluensa spruta som jag tog igår!

Det här är jag......


Jag och Anna och Helena är med i tidningen.

http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5636934

Haha vi är helt dränkta i regn,jätte fin bild på mig verkligen ;)
Tryck på nästa bild så kommer jag.....

NICE !


lördag.....

hej alla söta !
Idag har jag varit i A7 hallen och spelat tre mot tre tunering.Det var roligt,fast det gick inte så bra för mitt lag.Sen gjorde vi en tre poängstävlig.Då vann jag,asså för min ålder :-) I morgon ska vi till Eskelstuna och spela match.Så kommer inte kunna blogga.Men ha det bra puss !

Lite basketbilder....

Fredag den trettonde !!!!!!

Idag är det ju fredag den trettonde,det får man inte glömma bort.Har det hänt något läskigt för någon läsare då ?

äntligen fredag !

tjenare ! Gud vad skönt med helg.Jag är super sugen på godis.Ska köpa det med pappa sen.Idag har jag varit i skolan rolig dag idag !Hihi.Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra.......ha en super nice fredagskväll puss!


Torsdag 12/11

hejsan hejsan !
Hur mår ni idag så? Själv mår jag jätte bra.Jag vet inte riktigt varför med bara känner mig sådär bra,haha :) Ikväll har jag två tränigar i rad.Och nu ska jag nog plugga eller se på tv.Ha det bra ,love !
OUTFIT:


Match mot p95

Nu ska vi spela match mot killarna.Hoppas verkligen det går bra,haha puss puss :)

Måndag.

Idag har det varit en helt vanlig skoldag typ.Vi slutade klockan 2 det var ganska skönt att vi slutade rätt tidigt.Klockan åtta ska jag nog träna,hatar sånna träningar när det är så sent men jaja.Puss och ha de bra !



usch vad mitt hår såg flottigt ut och vit i ansiktet och på läpprna, och jätte stora ögonbryn ?? hehe

Outfit :)

Fixade med min nya plånbok!






Hot or not ? hehehe

Paska med Kräftstjärtar.


Antal portioner:
4
Ingredienser

4 portioner tagliatelle,färska
2 burkar kräftstjärtar i lag
200 g salladslök
2 msk olivolja
4 dl créme fraîche
1 tsk citronpeppar
5 st basilikablad, färska

Gör så här

1. Koka upp vatten till pastan. Strimla salladslöken och fräs den i oljan utan att den tar färg. Tillsätt crème fraîche och låt koka ihop ett par minuter.

2. Koka pastan al dente enligt anvisningar på förpackningen. Det tar bra någon minut. Låt pastan rinna av i durkslag.

3. Häll av lagen från kräftstjärtarna, rör ner dem i crème fraichen och låt allt bli genomvarmt. Servera med den nykokta pastan och strö över färska basilikablad

Det här står pappa och lagar nu.
Änkelt och gott ! Mums.


Hiss / Diss


Att köpa presenter.....Det är så roligt tycker jag,Iallafall när den som ska få presenten blir gald,då blir man själv glad ju.Sen tycker jag det är rätt mysigt att strosa runt med en kompis och försöka hitta någon present.Om man vet vad man är ute efter.


Jaaa,vad ska man dissa nu då?det blir nog....

Stressiga mornar när man inte var vad man ska ha på sig!......Det är det värsta jag vet,när man springer runt och letar och letar men hittar inget bra, och passande.Så ser man klockan bara ticka på och snart börjar skolan.Shit va jobbigt det är!





Åååååh Rabih åkte ut

Nej stackars Rabih han åkte ut i går från Idol! Jag hejade ju på han.Så typiskt!Men men,Idag ska jag pappa lägga in lite pengar på min nya bankomat kort.Hihi jag har massa lösa pengar på mitt rum som bara ligger där,så dom ska vi lägga in.Sen ska jag sitta i sekriaritatet på en match i A7 vid 3.Sen ska jag och Ella sova hos farmor i natt.Så kommer inte kunna blogga,Förlåt!
Hejdå sötnosar.

En bildtagen nyss.(Dålig mobilkamera)

Fredag =)

Hej !
Åh vad skönt med fredag! idag efter skolan va jag på stan med Ida.Jag köpte farsdag prisent och sen fikade vi,jätte trevligt.Sen åkte jag pappa och ella till Tigris (pizzeria) jag tog nacho för var inte sugen på pizza idag.ha en bra fredag kväll! Puss

Mums !


This is it va grym!!

Ja rubriken säger sig självt! This is it va as bra! det är ju efter som jag älskar MJ kanske.Men jag tycker den va super bra!rekomendera den för alla Machael fans =) Ni måste se den.....¨
En riktig HISS !

Shoppat

Hellu!
Har precis kommit hem från Inter sport med pappa.Jag köpte nya basketskor och vatten falska och pappa köpte massa saker också,för det var klubbkväll för visby bbk.Så de var massa basket människor där.Så ikväll ska jag träna med mina nya dojjor hihi! Hoppas jag inte får skavsår, det är de värsta jag vet!!!Ne nu säger pappa att det är mat,hejdå puss och kram !

Första snön

Idag kom första snön.
Fast det är ju inte direkt nån fin snö som ligger på marken så man kan åka pulka.Det är bara vita flongor som flyger i luften, och smälter när det kommer ner till marken.
Vad tycker ni om snö? är det kallt och jobbigt,eller bara mysigt och kul att åka skidor, eller nått.......?



Ica jerry

Haha jag älskar Ica reklamer,de är ju så himla roliga! Iallafall när Jerry är med.Det äkta min humor!!!!




This is it

Hejsan hejsan !
I morgon klockan nio ska jag och Anna kolla på "This is it med Michael Jackson.Ska bli jätte roligt,jag gillar verkligen Michael Jackson så det ska bli kul,eller rättare sagt jag gillar hans musik och dans.Hoppas den verkligen är bra! Har hört ryckten om att den var sådär lite tråkig,och vissa tycker den var as bra!Så jag har ingen aning.Men har någon annan sett den.... Vad tyckte ni ?


Rihannas nya frisyr!!

Här är rihannas nya frisyr....
Hiss eller Diss ? Vad tycker ni va den cool eller bara helt fel ?

Nu har omslaget kommit från hennes nya singel "R Rated". Jag tycker den är rätt ball!

Det här är låten "R Rated" .

Nu är det dax för.....

.... Twilight !!
Jag tröttnar aldrig på den, man kan se den hur många gånger som helst.

www.photofunia.com







Burgsvik!

hellu!
Har inte kunnat skriva för vi åkte till burgsvik i lördags morse.Och vi har ingen data där.Men  i burgsvik var vi på fest och va ute och gick med mera. Bilder kommer lite senare.

Idag fick vi sluta 20 i ett,hihi.Fett skönt!men snart ska jag på basket puss puss !

RSS 2.0