morsdag present !

Nu ska jag och Ella cykla till stan och kolla på morsdagpresent.Sen skulle jag kolla på ett par solglasögon på Bikbok!men hör av mig sen puuuussss !

Lite bilder från varpan




Dåligt bloggande!

Hej !!
Nu har jag inte skirvit på länge,det är för att de har hänt ganska mycket i veckan.Förlåt.Men i tisdags var jag ju på gutavallen sen på ons var jag på varpa dm,vi kom fyra hahah.Sen i tors var det skolbytardagen så jag och fyra andra i klassen hälsade på på Solberga.Idag har jag varit i skolan som vanligt.Väldigt skön dag!Sen resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra.Vi kanske ska åka till burgsvik igen.Men vi får se.Puss !


Nu ska jag ta och äta en glass,haha de blev Noger!


Gutavallen

hejsan ! Idag har vi varit på gutavallen,en fridrotts stadion kan man säga.Det vär väl okej,vi i min klass och den andra klassen var stationerer.Asså vi hjälpte till med allt och så.Så vi fick inte hoppa längd och sånnt.Det var skönt för vi fick sluta tidigare.Men resten av dagen har jag inget planerat.Får väl se senare.Puss!
Idag hade jag inbakade flätor.


Nu ska jag äta mango! Mums




Grattis Maja !


Du vann! svarade först,och det var rätt .Blomman heter förgätmigej!
Kolla in hennes blogg !
http://www.majajanina.blogg.se/
http://www.majajanina.blogg.se/
http://www.majajanina.blogg.se/
http://www.majajanina.blogg.se/
http://www.majajanina.blogg.se/
http://www.majajanina.blogg.se/

tävling!

Den som komenterar först vilken blomma det här är vinner en länkning! HURRY !


Fairytale

Tycker den här låten blir mycket bättre och bättre ju mer man lyssnar på den.Alla andra typ älskar Alexander Rybak men jag tyckte inte han var speciellt bra,men nu när man lyssnar mer på låten är väldigt bra.

Vad tycker ni?

Hejsan !

Hej! Nu är jag hemma i Visby igen.Har faktiskt inte hänt så mycket annat än att jag har varit i vår sommar stuga.Förlåt för lite blogg men jag kommer blogga mera nu när jag är hemma.Och skolan börjar och så.Men puss på er !


Grilla

Hej!I kväll har vi grillat,väldigt gott!Jag är väldigt trött ikväll men ska inte sova än iallafall haha.Kommer nog inte kunna skriva så mycket mer för jag har glömt strömsladden hemma och baterit börjar ta slut.Puss och kram !

Home sweet home !

heejsan !
igår kväll klockan typ ett kom jag hem från båten.Klassresan var jätte rolig.Orkar inte riktigt berätta vad vi gjort och så,men här kommer lite bilder så ni ser hur det såg ut.

Luna jag Jesper och Sebastian badade med kläderna.

vår stuga,jag sov med,Ida Luna sebastian linus jesper pontus patrik.

Det fanns bara dass haha

Jag åker nån slags gunga jätte högt upp.Jag hade ju säkerhets sele och så men de var rätt läskigt.

badplatsen.haha jag badade för första gången i år.Badade tre gånger.


Efter badet bastade man.
Puss

Förlåt för dåligt bloggande

Hejsan !
Jag har haft en jätte rolig och mysig helg.Martina och Louise kom ju.Sen så har jag ju sjunigt det gick väldigt bra och det var också kul.I morgon ska jag på klassresa som sakt,Kommer inte blogga förens på torsdag.Men nu får ni lite bilder från helgen puss och kram, ha det så bra medans jag är borta!




popcorn

Nu ska jag och Ella slänga oss på soffan och kolla på Taland 2009 och käka popcorn!Puss och godnatt för ikväll !

MILTON ÄR I TIDNINGEN !


Martina och Louise kommer idag ! Jippie !



Sjunga för 700 pers!!

Hejsan ! Idag har jag varit i skolan slutade klockan tio i ett.Sen vid tjugo i två hade jag utvecklingsamtal.Det gick väldigt bra!Sen i morgon klockan halv nio(morgonen) så ska 27 st i min skola spela gitarr/ukkelele/bas och jag Milla Matilda ska sjunga.Väldigt nervöst!Men ska bli väldigt roligt också!Det kommer nog inte bli så mycket blogg framöver för jag ska ju packa till klassresan och sen kommer Martina och Lollo äntligen ner ! Yeeeees!!!! Men ha det så bra puss !

Godnatt

Ella och jag bakade schackrutor mums ! Men nu ska vi spela kort puss och godnatt dröm sött !

baka

Nu ska jag och Ella baka nått får se vad det blir.Puss!

Undra hur det går för Marlena i finalen?


Today

Heej !
Idag har jag varit i skolan som vanligt.Sen ikväll ska jag springa med laget på P 18.Ni får ha det så bra puss!


ONSDAG

Hej ! idag har jag varit i skolan.Sen på måndag åker min klass på klassresa ska bli jätte kul! idag har jag och några nadra tjejer i min klass ätit glass på glassbaren sen efter var jag med Luna Linnea Anna.Nu ska jag kolla på room service.Puss!

Grattis Towe !

Du var först i "Häst tävligen" !!
Nu måste ni bara besöka!

http://www.towej.blogg.se/
http://www.towej.blogg.se/
http://www.towej.blogg.se/
http://www.towej.blogg.se/
http://www.towej.blogg.se/


hellu !

Hejsan !
Sitter och kollar på vakna med the voice.Jag kunde tyvär inte skriva nått igår eller jag kunde ju men jag var först Anna och Luna,sen åkte Luna vid 5 så då var jag med Anna typ till tjugo i åtta.Då orkade jag inte skriva så kollade på tv istället.Men ha en bra dag puss !


Godmorgon

Snart ska jag börja gå till skolan.Idag har jag på min min nya tröja.Hihi! Men idag händer nog inget speciellt skola sen så får vi se! Men ha en jätte bra dag puss!


Shopping med mamma

Hej,idag skulle jag och mamma kolla ifall vi hittade någon klänning till skolavslutningen till mig.Men jag hittade ingen,det skulle komma nya snart på vila och så får jag ta och kolla.Men jag hittade en annan ball tröja.


Den ser mycke bättre ut när den är på!

cykla

Hejsan ! Nu ska jag ta och cykla en sväng.Men hör av mig senare tror jag.Puss på er !


Min frukost!

Om man tycker allt smakar SKIT på morgonen,då rekomenderar jag smoothie.Allt det behöver ha i är.Jordgubbar eller någon annan fryst frukt.Men jag tycker mest om jordgubbar.Sen fil och lite mjölk.Sen blandar man ihop det i en kanna.Vispa med en mixer.Wohla !
Frukost a lá Johanna...


Vilka är hästarna ?

Den som först komenterar vilka det är på hästarna får en länkning!
Själv tycker jag det är jätte lätt !Men förtst vinner !


Farmor

hej ! Har precis badat,det var väldigt skönt.Innan de var jag hos farmor.Där spelade jag kort med Ella och typ inget speciellet.Åt mat också.Snart så ska jag se på wipe out.Hihi det är ju bara för roligt!Men nu ska jag gå.Ha det så bra!Kanske kommer blogga mer sen.Puss!


Mitt nya hårband

Hejsan! Köpte ett hårband för 5kr idag.Tyckte det var ett bra köp av mig!Snart så ska vi typ åka och ta en fika vid farmor.Men här kommer lite bilder på hårbandet.


Design

hejsna ! Nu ska vi åka en sväng så kommer inte kunna blogga men ha det så så bra !
Jusst såg nu föresten min nya design,vad den förra bättre eller den nya ? Puss !

Goodmorning

hejsan ! Vaknade för att ganska bra tag har hunnit äta frukost spela kort och vara på datan lite.Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.Men vi e lediga på måndag det är chill ! Men jag tror inte att mamma och pappa vet det änn haha.Men nu ska jag gå,eller jag ska inte gå men jag ska sluta skriva puss !

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig.Är riktigt trött faktiskt.Men hör av mig i morgon puss och godnatt!

Inga jordgubbar

Tyvär fanns det inga jordgubbar,åh jag som var så sugen.Men jaja.Ikväll ska vi grilla mums!Nu ska jag gå ner och kolla fall maten är klar.Börjar bli ganska hungrig.Puss på er ha det så bra !

strawberry

Ska cykla och kolla om dom har färska jordgubbar på Ica.Kommer snart puss !

I LOVE MY DOG !!





Det jag köpte.


Solglasögonen,Också Team sportia 180kr


Tränings tröjorna,Team sportia 2 för 200kr

Hundutställning och lite shopping!

hej, mamma pappa och jag åkte på någon hundutställning.Det var väl rätt kul.Sen efter åkte vi in mot stan lite.Då ville jag kolla om jag hittade någon klänning till skolavslutningen.Men hann inte titta så länge för vi skulle åka vidare till någon loppis.Men den hade precis stängt.haha.Sen åkte vi till en sportäffär,jag köpte två tränings tröjor och ett par solglasögon.Har letat som en galning efter solglasögon.Så det var bra att jag hittade ett par.Jusst på en sportäffär också haha.Men sen när jag kom hem tvättade jag håret.Bilder på tröjorna och  brillorna kommer snart.Puss!


myser !

Heejsan !
har verkligen ingenting att göra.Så ligger typ bara här i sänger med datan och fixar med bilde och sånnt.Puss!


Godmorgon

Hej,pappa väckte mig för att Ella ska på lill-korpen.Det är nått med origentering.Man är typ i lag och springer ju tillsammans.Tror det knappt är någon vaken nu,haha 07.50 haha.Men jag kan verkligen inte somna om.Men nu på morgonen har jag ingenting jag ska göra så då bilr det blogg tror jag.Puss !

Mat

hej hej !
Snart ska vi åka och äta mat på Joda.Sen så ska jag ju till Linnea.Ha det så bra puss !

Outfit



I skola hade jag så.

Sen efter tog jag på mig mjukisar


Freeeeeeeeedag !

hejsan !
Är riktigt glad idag,ja ni fattar allt har bara flytit på! Ikväll ska tjejerna i klassen kolla på film hemma hos Linnea.Ska bli kul.Men det är klockan sju så hinner blogga lite mer innan också.Ska lägga upp en outfit.Sen så hitta jag säker på något annat att göra.Ha de så bra puss !

Johanna du är utsedd till ....

Det här fick jag på avslutningen i mitt 96-lag! Jag blev rätt glad faktiskt,poäng maskin är inte helt fel, Haha !

I LOVE THÉ

Sitter i sängen med datan och dricker thé.Är lite små seg av mig jusst nu.Puss !


orientering

hejsan !
åh är helt slut ! har orienterat idag och cyklat jätte mycket! orienteringen med klassen och några andra var rätt okej.Sen efter skolan så cyklade jag Luna Anna till stan.men ha det så bra puss!

Outfit



Kladdkaka klar !



Bakar !

Heej !
Har precis bakat kladdkaka med mamma vi bakade en var hahah undra vilken som blir godast.Sitter och äter smeten som blev kvar nu ! Men bilder kommer sen !Puss

trööööttt

Hejsan !
Tror jag är den tröttaste människan på jorden jusst nu.Har ont i huvudet(som jag faktiskt aldrig brukar ha) och är väldigt allmänt trött ! Och snart ska jag på träning klockan  så får väl ta och rycka upp min lite ! Vad ska ni göra i kväll då?
Puss

Pannkakor !

Idag åt vi pannkakor till middag mumms älskar det ! Puss !
Johanna <3 pannkakor !


Kändisar i samma kläning





Slutade tidigt idag

I dag fick vi sluta klockan kvart över ett det var riktigt skönt.Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra förtsätta vara lite på datan tror jag!Puss och kram !


Ska gå till skolan nu

Ha en bra dag allihopa !

I lOVE YOU


Väldigt gammal bild på mig och Martina

MVP fest + cykel tur

hejsan bloggen!
Det var super roligt på den dära basket saken.Vi cyklade gjorde olika stationer fick skjuta gevär och sånnt.Sen var det korvgrillning och sen fick man en glass.Sen så vann faktiskt mitt lag i tävlingen som var.Bra jobbat alla som var med ! Så fick man också beställa olika träningskläder och sånnt.Här kommer lite bilder.






Solblekt

Mitt hår har bilivit så himla solblekt. I vintras var det typ väldigt mörkblont typ råttfärgat.Nu börjar de bli riktigt fint blont igen.För alla er som inte vet så har jag aldrig färgat håret.

I februari var det såhär

Jusst nu e det såhär

Måndag

hejsan !
Varför ska måndagar alltid vara så himla seeeega ! Till slut så tog tagen äntligen slut iallafall.Slutade ju 10 i 2 men det känndes lägre.idag ska jag på någon basket grej,ska bli rätt kul!Puss johanna !

Det ser ut som jag har värsta ringarna under ögonen med det är bara kontrasten.


Ätit på Holmhällar

hej hej !
Idag har jag ätit med på en resturandgsom heter Holmhällar.Det vad jätte gott ! Sen har vi varit ute på faludden(min mosters hus)Och sen snart tror jag att vi ska börja åka hem mot visby.

Mosters hus

Min mormors hund Marylin

Jag och mamma !

Outfit ! <3



hellu !

Sitter inne fattar inte riktigt varför det är ju så fint väder.Men får väl gå ut snart då. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra,åka hemmot ska vi nog göra snart. Men ha det så bra så länge !Puss


Lamm grillning

Hejsan !
Är hemma från fest med massa burgsvik bor . Nu ska jag sova god natt !


Jeans jacka

Hittade en jeans jacka på en backlucke loppis på väg mot Burgsvik.
Det är mäsket Lee och den kostade bara 30 kr. Riktigt fynd tycker jag !





Bilen

Sitter i bilen nu på väg mot burgsvik.Sitter och chattar lite på msn och lyssnar på Rod Stewart!.Min favorit låt med Rod stewar är lungt Reason to belive!

Sen lyssnar jag lite på en riktig sommar låt ! Älskar den ! Brown eyed girl!

Burgsvik

Idag ska vi åka ut mot landet.Tar nog med mig datan om jag inte glömmer den bara.Puss kram!

Sovit gott ?


Chocklad

hejhej !
Sitter här och smaskar i mig en marabou Schweizernöt !


hejsan bloggen !

Idag har jag gjort massa olika, åkt till olika ställer med bilen.Ätit middag med några kompisar till familjen.
Här kommer lite bilder









Grattis Zara 14 år i efterskott !


Ledig !!

Hejsan bloggen !Skönt att vara ledig idag,inte för att fredagar är någon speciellet jobbig dag men iallafall.Pappa har fixat mitt breband nu.Fick ju min data 26 sep när jag fyllde år.Men jag har inte kunnat använda den sen jag flyttade till gotland.Men nu  så !Så här ser min data ut !

RSS 2.0