Kontakta mig?

Om ni vill ställa någon fråga eller något liknande, så har jag skaffat en blogg msn.
Skicka gärna ett mail och ställ en liten rolig fråga eller såg nått snällt till mig så blir jag glad.Puss puss

[email protected]

Anna Anka ?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den hära kvinnan,har inte följt "Svenska hollywood fruar" så slaviskt.Men kan tycka att programet är ganska meningslöst,men ändå sitter man där framför tv en måndagskväll och kollar på det.Man fastnar ju lite faktskt,för dom är ju så löjliga.Men vad tycker ni ......?
Anna Anka hiss eller diss ?



Tjena

Hejhej,nu sitter jag är och mumsar i mig en salami och brie macka.Väldigt gott.Nu ska jag nog fortsätta vara på datan ett tag puss puss

haha det ser ut som allt innehåll i mackan bara väller ut.

Måndag

Hejsan hejsan.
Idag har jag varit i skolan,och snart ska jag och pappa till farmor, vi ska fika och jag ska få min present.Sen ska jag på tränig.I helgen har jag tyvär inte kunnat skriva nånting,har varit i Burgsvik.Och varit på min moster Fannys fest och jag har fyllt år.Hihi har fått massa fina prisenter.Orkar inte sitta och rabbla upp allt hahah.ha en bra dag.Puss

Puma :)

Tjena tjena.
Idag har jag varit i skolan,faktiskt kul.Jag gillar fredagar.Haha.Nu snart ska jag linnea och pauline till Puma :) (ungdomsgård typ) puss puss

Nu ska jag träna!

Snart ska jag träna,är faktiskt lite sugen på de idag.Är rastlös så vill springa känner jag.Haha.Men ha en bra kväll så hör jag av mig i morgon...Puss

Outfit today


Linne : H&M
T-shirt : Ginatricot
Jeans leegins: Vila

torsdag....

Förlåt för jag inte bloggat på ett tag men det har varit så mycket med allt annat,men nu är jag på banan igen,Go go! Igår när jag shoppade med Anna och Luna köpte jag dessa jätte fina ringar från H&M:


Muffins klara.

Åhh muffinsen blev jätte goda,har ingen lust att ta kort på dem men jaja.Klockan 6 ska jag och Nora ner till Hillside,(en  kläd affär) och snacka om när vi ska modella för dem.Ska bli spännade.Får typ 200 kr från deras butik också.haha.Men ha det bra puss!

Måndag 20 september

hejhej,på lördag fyller jag år.Jippi det bara närmar sig och närmar sig.Idag slutade vi två.de var skönt,när jag kom hem hade jag bara lust att baka,så det blev chocklad muffins.Älskar det,ni får se resultatet sen för de är i ungen jusst nu.Sitter och och äter smeten som blev över nu,hihi puss på er

Menyn

Ursäkta att min meny är helt konstig på bloggen.Ska fixa det någon annan dag,när jag har ork och lust.Puss på er,
Ha en mysig kväll.

Lång sväng med familjen

Hejsan hejsan,har precis gått en riktig lång sväng med mamma pappa ella och milton.Vi hade med oss kameran såklar så det kommer lite bilder sen som Ella har tagit.Nu snart ska vi till Rusta.Jag ska köpa spraybalsam tror jag.Men iallafall här kommer lite bilder.






Hahha vilken fin bild !

Hetaste någonsin!


Vi alla älskar min nya tapet,hahah


Jag och Milton.

Ella..

mamma.

 Och jag,pappa kom aldrig med på någon bild.

OUTFIT


tröja: Ginatricot
Väst: Ellas
Leegins: ginatricot
Skor: Din sko.


DAGENS FRÅGA

Farmville...... Hiss eller diss??

God morgon bloggen

Heej,mina mostrar har sovit över här inatt,så dom ligger och sover nu.Men jag är uppe.Ska snart gå och äta frukost iallafall.
Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.Kanske smsar till någon kompis.Men vi får se.Ha en jätte bra dag! Puss

Haha visst va den söt?

Tapet

Nu håller pappa på och sätter upp min fototapet.Spänande..........


Hejhej!

Tjena!
Idag har jag cyklat mycket!Vi har cyklat runt och kollat på tapet till mitt rum,och till slut hittade jag en!Det är på New York,skit cool tycker jag.Sen va vi vid farmor en sväng också,sen cyklade vi hem efter ett tag.Och nu sitter jag här.Jag och ella tog lite kort hos farmor! Hihi här kommer lite...












Freeeeedag!

yes äntilgen helg,så skönt att få gå och lägga sig sent och gå upp sent.Så nu e det dags för fredags mys lalalalala.Jusst nu sitter har och äter wienerbröd mums!Har gått på stan med några kompisar idag också.men hade inte pengar så köpte inget.Puss puss





Hihi mitt wienerbröd!

Jag älskar Sara jessica parkers klänningar

Jag älskar Sara jessica parkers klänningar! Dom är bara så söta.Skulle vilja ha garderoben full av sånna.Men det är ju det med,när ska man änvända dom? anyway älskar de ändå!

16sept09

hej alla bästa läsare!
Har inte så mycket intresant att berätta,men kan ju säga att jag har varit i skolan idag,och ikväll har jag träning.Men snart klockan fyra ska jag kolla på "top model" det är repris men skit samma! haha.Mums mamma stekte pannkakor till mellis till mig..
Puss och ha det så bra!
(det här blev ett ointresant inlägg men whatever)

En gammla bild från vintras tror jag. Älskar er!


OUTFIT

God morgon.
Nu ska jag lägga in en dagens outfit för det var ju så himla länge sen.........


Har verkligen katter nio liv?

Herre gud min katt hoppade ner för balkongen i morse! jag blev livrädd.Trode värkligen att hon skulle bryta benen och dö,eller nått! Men hon bara ruskade på sig och gick vidare! Ja det sägs ju att katter har nio liv!Så de måste väl stämma!

från det här räcket hoppade hon ner! visst e det ganska högt?

Äntilgen kamera!

hejsan !
Nu är vi hemma från stockholm.Kom hem sent i går natt,vid halv ett....Jobbig tid att åka båt.Nu kommer jag värkligen skärpa mig med bloggandet.
Kommer uppdatera väldigt ofta och om lite mera intresanta saker.Så bra va??
Och vet ni vad! Vi har hittat laddaren till den bra kameran med 12 megapixel! Åh vad jag är glad!
Hejdå !

Det här är lite av det jag köpte i sthlm.
´
Såhär ser kameran ut! Jag älskar den,den tar jätte bra bilder!

Nu har vi landat hos familjen Kämpe

Hejsan !
Nu har vi precis kommit hit.Ikväll ska vi på kräftskiva.Sen i morgon ska jag nog shoppa,tror jag!Nu har jag inte tid att skriva mer! Puss puss och ha det super bra!

Stockholm here I come !!!!

Hejhej !
I morgon bitti klockan 7 åket vi til sthlm.Ska bli kul att träffa alla igen och så!......längtar!Ska shoppa och gå på kräftskiva också,Så förlåt för jag inte bloggat så mycket.Men hinner inte så mycket nu när det e mycket med skolan och så!Puss puss hör av mig på tisdag för då kommer jag hem.

Tiiiiiisdag =)

Tjena,Idag har jag  varit i skolan..som vanligt ni vet.haha.Klockan halv sju ska jag på träning.Annars vet jag inte vad jag ska göra.Ha en bra dag, miljoner pussar !
JAG FYLLER ÅR OM 18 DAGAR !!!!!!!!! haha.



JAG ÄLSKAR DOM HÄR TELEFONERNA,haha


Nu ska jag äta pannkakor!

Nu ska jag äta pannkakor MUMS !! Jag älskar det,haha.
ha det bra idag puss och kram från mig !



idag har jag bara ett par vanilja jeans och min canada munk-tröja :)

SÖNDAG

hejhej.
Förlåt för jag inte skrev nått igår.Men va med Anna hela dagen.Idag ska min lilla syster ha kalas,så ska nog hjälpa till där på ett hörn.Puss och kram.
Lovar att uppdatera bättre i veckan...

Mums

 Nu ska jag äta torrostade jordnötter! Pusss





hihihi hade lite kul!

God dag!

Shooo!
Nu ska jag gå ut med Milton.Har inte lust med det menmen, måste ju!Puss



I miss you Fis-Lisa







Ingen träning!

Heejheeej !
Idag var ja i skolan slutade vid tio över tre.Sen skulle ja på träning klockan 4 men det skulle va klockan 8 istället.Så kommer åka till baka dit sen.Och så har jag ju träning med 96 orna idag med :D Men nu fram till halv sju så vet jag inte vad jag ska göra.Puss puss! 

Mums

Hejhej,kom precis hem från skolan.Typ en av våra längsta dagar idag.tio i tre..... Segt,men annars va det helt okej.köpte en paj på McDonald´s på vägen hem.I´m lovin it !!jordgubb och vanilj e helt klart godast.Min röst va helt konstig i morse!Va jätte täpt i näsan och så.Haha hörde knapp mig själv vad jag sa!! Jätte läskigt.Pusspuss

Hahahah den bilden bjuder jag på!

Första september

Nu ska jag och Ella kolla på en film.Puss och kram!

den ska vi se :)

RSS 2.0