Hur lyckas man ?

jag brände min sista mufins i mikron. Så himla jobbigt. Jag trode att brandlarmet skulle sätta i gång. så jag började vädra som tusan. Asså hela mikron var helt rökig. Har aldrig sett någon sånnt förut. Hahah så typiskt !

I love sunshine

Gud vad jag är glad idag ! Jag tror det  mästa kan bero på det är sånt underbart väääder! Vi spelade bränboll sista lektionen. inte så jätte kul men iallafall då hade jag bara ett linne sen en jätte tun tjocktröja. härligt va ?
Och snart ska jag träna, jag vill inte in i någon svettig baskethall jag vill vara ute och spela istället. haha !
Outfit





praoning på fredag !

Hejsan, på fredag ska jag praoa hos min moster på sin frisörsalong. Ska vi kul faktiskt. Sen på måndagen efter påsklovet ska jag också praoa en gång till. Önska mig lycka till.


vad tycker ni ?

Vad tycker ni om Haremsbyxor , jag vet faktiskt inte direkt vad jag tycker !
Hissa elr dissa ? haha !men de ser ju super mysiga ut .
Vilka är snyggast ?

hello !

Hej hej !
Kom precis hem från träningen. Idag har jag varit i skolan gått ut med Medea i parken, aa och tränat då. Lite bilder från när jag var ute med Medea sötnosen !







godmorgon

Sitter här och äter frukorst nu, macka med o´boy på och vanlij te ! älskar det ! Ja jag vet inte det nyttigaste med o´boy på men vi hade inget gott. Mamma ska handla i dag ! Ha en bra dag ! puss

millas fest

Kom nyss hem från Millas fest. Det var väldigt kul ! vi körde wi och tittade på film och fikade, studasade studsmatta ! Inna dess åt jag Ella kusinerna moster, Ulirka och hennes 7 månaders bebis Edvin,på en resturnag i Djupvik. Det var super fint där, sjöutsikt och pool fans det och sånnt ! puss .

toscakaka !

mums pappa har bakat toscakaka. Ska nog ta en bit nu !

Grattis martina !

Grattis på fjortonårsdagen ! Hoppas du får det bra !
Hundra grattis kramar från mig. 
 


Freeeeeeeeeeeeedag !

Har precis packat lite in för helgen. Ska ju till Burgsvik, Mamma och pappa ska på fest på lördag och jag och ella ska till moster och ha myskväll med kusinerna och så. Sen i kväll ska vi bara titta på let´s dance. Sen på söndag ska jag på millas fest. kul kul ! Vi ska bada jakutzi. Längtar, det är så himla skönt!haha vi kanske ska göra det hon moster också.
Idag i skolan på gympan hade vi uppvärming som dans , hahaha pinsamt !
Men jag dansade runt med olika typ. Sen efter på roliga timmer körde jag Hampe Linnea och Pauline basket jag satt den från halvaplan ! Hampe med hahahah ! man är ju bäst ! Puss


goodmorgon tröttisar

hej. Sitter här och äter mackor med äppel juice,sen om ett tag ska jag nog traska på till skolan. Idag slutar vi tidigt tio i ett. Så jag kommer säkert hem och bloggar sen. Om det inte blir några ändrade planer... Nu ska jag ta och kolla lite på vakna med the voice.
Någon annan som brukar kolla på det ? Puss


en väldigt gammal bild,


Läsnings dags

Nu ska jag ta och gå upp och läsa lite i min nya bok. Sen ska jag träna ! Ha det bra puss !

Köpt present på adlesgatan

Heejsan !
Jag mamma och Ella åkte och skulle köpa en present till Milla som ska ha fest på söndag.
Det blev en bok och ett par örhängen. Hoppas hon inte läst boken bara. Hahah den hete Liv och Lovisa. Någon som läst den? Är den bra då ? har faktiskt inte läst den men läste på baksida och den värkade bra. Sen köpte jag en bok till mig sjäv också. Tiara och Dr Martens, hete den. Det finns en hel serie och det är den första .






Puss kraaaaam !


I´m Lovin it !


Fryst mango och lite hallon. Super gott att äta på kvällen när man är lite sötsugen, elr det är jag alltid typ !. Så äter man inte onyttigt iallafall .
Någon annan som också kan känna det ibland ??

Jobbig träning som faaan !

Asså vi skulle spriga en halv timma med lageti kväll. Och jag som har lite ont i halsen också men det kändes inte så jätte mycket , jag var ju inte direkt den som sprang först och snabbast men ändå, jag sprang hela tiden iallafall. hahah!

Men vår tränare hade tydligen sprungit någon maraton och så så han sprang ju inte precis sakta !:O hehe!

Men men kommer säker få träningsverk tills i morn, men då e det ny träning så får träna bort det.Ha det bra,puss kram Johanna !


Jätte god middag.

Mamma skulle testa nån slags tacos kyckling gratäng ? hahah men det var faktiskt väldigt gott !ser kanske inte så jätte mysigt ut eller ?

våffel dagen

 

home from school !

heeejsan , kom precis hem.
Tror jag ska ta lite mellis nu, är hungrig ! Det var nån konstig kasler i skolan eller hur det stavs. Det var ju inte precis det godaste man ätit! Så därför e jag hungrig. Fast det e jag typ alltid efter skolan, men skiiit it !


blomma i håret !






hemma från basketen

hellu ,
kom precis hem från basketen. Sitter och äter en muffins jag bakade för nån dag sen ju.
Tror jag ska ta och kolla på , den rätte för rosling nu .
Puss kraaaaam !

tisdag

Heejsan. Har precis handlat, innan dess var jag vid farmor. Vi gick dit asså ni borde bara veta hur mycket det snöade och blåste! jag kunde typ ligga i luften. hahah nä men nästan. Farmor gjorde våfflor, mums ! ääääälskar verkligen det !
klockan halv sju ska jag på basket träning. Puss och kram på er !




Rekomenderar


♥ Rengöring från apoteket
♥ Masker från åhlens,till ett väldigt bra pris också.
♥ Parfym, fick den i julklapp. luktar super gott !!
♥ Jätte söta parfymer från bodyshop. Hallon Vanlij Cocos
♥ Hud krämer från bodyshop. Jätte härliga,luktar mango och cocos
♥ Nivea visage, om man är torr i ansiktet. Hjälper super bra !

Nån som håller med ?

Studie dag !

Yeeees det är studiedag och Ella har slutat spytt, kan det bli bättre ? jo såklart kan det bli bättre.. Tex om det kunde sluta snöa någon jävla gång.Det gör mig bara på dåligt humör,för man kan ju inte direkt gå ut ! Får väl sitta här inne tills det börjar växa mossa på mig.. Nä men får hoppas att det slutar snart. Åter kommer snart ! puss och kram

I love Piggelin !




bilder från idag med kusinerna.


sötaste syskona

man e ju bäääst !

Medea och Teddy .

sjuk ella !

GOODMORGOON

Ella är typ sjuuk ! vill verkligen inte bli smittade ! Hon är typ kräksjuk.... :O
Men iallafall. Ska snart till skolan. puss



söndag

hej, skrev inte på hela dan igår. Men vi jag spelade match , vi förlorade. Sen efter tittade jag på en match. Det var kul ! Sen efter skulle jag på Lunas och Annas fest.Det var väldigt kul ! hihi. Sen idag ska jag typ spela tre mot tre.Nån grej med basketen. Ska bli kul. Sen så ska jag nog träffa Kusinerna ! jippy !

Jag och Wilma iförgår,

Uppvärmining innan matchen.

samma här.

det hade jag på mig, dålig bild,men hade ingen annan.

klaaaaara

Vi hade ingen form hemma,den hade gått sönder så jag fick göra mussinfs i stället!

ser det inte bara för gott ut !

kokboken

smeeeeeten

fick lite hjälp vättni !

kladdkaka

tror jag ska ta och baka kladdkaka ! så jag har något att mumsa på till let´s dance nu när mamma ella och pappa inte är hemma! Aah jag är ju inte den som tycker det är super roligt att baka.Men det är alltid gott !
puss på er!

trött och ensam hemma

herre gud vad jag är trött. Hoppas det inte är nån feber eller nått. Fast nä det tror jag inte! I morgon kommer Medea Teddy Malin ! jaaaaaaa ! Malin är min moster och medea och Teddy är mina kusiner. Teddy är några månader jag vet inte riktigt hur många. Och Medea är 2 år. Sitter och lyssnar på: A camp-Stornger Than Jesus. Den är as bra !
 
Medea !

Teddy !


freeeeeeeeeeedag

Heej ! Jag är glad för det är fredag. YES! Idag har jag varit i skolan efter det så fick jag ett sms av mamma att jag skulle till Fannys jobb. Då hade jag sällskap med Linus. För vi skulle till samma håll. Sen efter det så åkte jag och mamma till stan och köpte present till Anna och Luna de ska ha fest på lördag. Sen nu ikväll ska vi typ kolla på hockey i hemse. Men jag vet inte om jag vill kolla ska kanske vara hoss mommo och kenta i stället och kolla på Let´s dance.



Valp

Vi är sugna på att skaffa en valp till ! sötsötsötsötsöt.



Godmorgon

Tänkte skirva ett inlägg nu på morgonen.Jag har inte så mycket att säga menmen. Som vanligt börjar jag tio över åtta. Men måste fixa mig iårdning snart för har inte det. Men jag skriver när jag kommer hem sen.Juste vi ska typ spelabränboll på en lektion idag,för alla killar ville så gärna. jag är sämst på det så....-.-
ha det bra !
Det är sol idag igen ! YES ! Jag har tagit bilden (a) haha

Är på dåligt humör! pga ELLA ! Att hon alltid ska vara irreterande.


Onsdag

Hej !
Älskar vädret idag . SUNSHINE ! Jätte härligt. Idag ska jag träna.Och plugga lite. Hare bra i solen puss .



Food time !

Har precis ätit middag. Lax med nån sås och ris. Det var gott iallafall. Sen till efter rätt så hade vi annanas. Looooove it ! Tappade en annanas bit på golvet så den blev jätte damiig och smutsig, bläää ! men skölde av den-.-heheh.ska träna i kväll och träna på ett föredrag jag ska ha i 2 min. Inte så jätte långt som tur är. puss.

Martina och jag










Bad

Sitter här i träningskläder fortrfarande. Men ska ta ett bad nu som sakt.


I´m Lovin it

  
   
 

Träning, Maaat !

Heej !
Nu har jag precis ätit.Gott gott,mamma hade gjort en paj.Träningen var väldigt hård idag.Två idioten.Man skulle klara en på 5 minuter.Men aja nu ska jag inte sitta och babbla om det ! I kväll vet jag inte vad jag ska göra. Är as trött så det blir väl soffan för min del då.Men hade tänkt att ta ett skönt bad också.Alltid avslappnande.Hoppas det är något bra på tv.
Här är Pajen. Puss



Måndag.

Idag har jag varit i skolan. Sen när jag kom hem så var mommo och Kenta och min moster Fanny här. Vi tog en fika. Sen åkte de iväg till Rusta. Klockan fyra har jag träning. Känner verkligen för att köra jäääääärnet ! Go johanna go!
Ha det bra så länge. puss!

En gammal bil på mig.sommar 06 tror jag.

Också en gammal bild. Bilden är i Skåne 07.

Familjen cyklade in för att titta på midnattsloppet som
Martina Linnea och pelle sprang.

Medea Min moster Malin och Poppy och jag ! (a) älskar bilden,härligt ljus!
Bilden är i Skanör. Jätte härlig strand.

Har tråkigt !






High scool musical

Vi hyrde en film idag . Jag har ju inte sett High scool musical 3 än ! Jag vet lite efter va ? haha !
Men då hyrde vi den. Jo den var bra. Typ den bästa av alla filmerna tror jag. Ikväll så ska jag nog bara ta det lungt,är jätte trött. Men ska nog kolla på wipe out. Har inte sett de, men syrran sa att det var roligt. Hör nog av mig sen.puss

melodifestivalen

La voix vann ju ! inte direkt min favorit. As dålig ! Men tydligen tyckte svenska folket det ? :S. Idag har jag match. Ska bli as kul ! ska spela med en som spelar i visby ladies. Ballt va ?hon heter Josefin loob.Typ 19 år eller nått sånt. Kommer inte ihåg vilka vi skulle möta. heheh!
Vinnar låten:

Shopping bowling

Hejsan !
Idag har jag gått en massa och gjort en massa !
Förs så gick jag mamma monica och simon till adelsgatan. Där tog vi en fika sen så shoppade vi lite. Jag köpte ett par skor ,två linnen,träningsbyxor träningströja. Sen efter det åkte vi alla ( Simon jag Elin Ella Mamma Pappa Monica Peo ) och bowlade . det var kul . Jag blev nööjd ! hehe !kom faktiskt tvåa av alla . Hahah ! Peo kom först .
Bilder:

Vi på cafet. Jag ser störd ut !

Nya träningskläder. 180 för allt.

Linnerna.150 kr för båda.

MIna nya skor . all star comverse 600kr.
Puuuussss ha de bra !

bilder från idag !


Jag och Miton Solar oss i solen !

Miiiilton !

Mamma ska baka .

Latte, visst är det gott ?




Vaniljhjärta

mums mamma har köpt vanlijhjärtan . ääälskar det !



Ska nog köpa ett par sånna till våren.
Puss

tavla matta

Hej . Jag köpte en tavla och en matta til mitt rum. här kommer bilderna :

Tavlan Från Em 695 . Ääälskar den !

Sen tänkte jag sätta upp mina gamla tavlor.

Matta från rusta 199 kr.

Älskade Milton







Today !

Tjeeeeeeeeena !
Idag har jag varit i skolan. Inte så speciellet jobbig dag. Var ju på match i går. Visby förlorade med ett poäng. GANSKA seegt ! Nu ska jag och mamma åka och titta på en tavla till mitt rum. Sen kanske gå på stan. Ha det bra puss !


Nr 8 och hon till vänster om henne spelar i mitt lag . Linnea och Veronica.
Malin från balckeberg nr 15.

Amalia min gamla tränare mötte Visby ladies.

Nisse som spelat i blackeberg var också med i Sundsvall.


Ella och jag har skaffat ett band !

Ella och jag har skaffat ett band ! Haha vi är grymma. Johanna och Comnpany heter vi. Ballt va ? Ella gick inte med på namnet men skit samma .Jag spelar Yckelele och Ella gitarr . Inte för nån av oss e bra på det menmen. I kväll ska vi får gäster . Sen ska ju jag på basket match.



Wednesday !

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan. INget speciellt hände. Sen när jag kom hem var inte mamma hemma och jag hjade ingen nyckel .... ! Det värsta var ju också att jag höll på att kissa på mig med . Not so fun ! Ah sen ringde jag mamsen , då var hon på Jusk men hon var klar nu så hon åkte hem på direkten. Sen i kväll ska jag titta på Visby Ladies match med laget . Ska bli väldigt kul. De ska ska möta Sundsvall .min gamla tränare i blackeberg har börjat spela där. Men jag vet inte riktigt om det är det laget :O .
Outfit:





Bilder från basketen


Jag och Veronica på donken .

Laget på bussen !

Vi står och väntar på spårvagnen i norrköping.

Stora arenan i norrköping.

Innom hus i hallen .

Lagfoto . Högst till vänster: Charlie Linnea Sofie Felicia Linda Johanna Jag Veronica.

på matchen, vi vann med 6 poäng.

Sofie på max.

Jag och Linda på båten hem .

Charlie och Linda på båten hem, ute på deck.
Puss

händelserik helg

Hejhej bloggen nu var det väldigt länge sen jag skrev . Men som sakt så har jag spelat två matcher i helgen. Det första började med att vi skulle samlas kl halv sju på morgonen vi termenalen.Hela laget hade kommit utan Lasse " tränare". Så vi började bli nervösa och oroliga. Sen ringer Sofie lasse ....
Då hade han tydligen försovit sig. Inte så kul för han hade vaknat när hon ringde . Sen så sa alla som jobbade på båten att vi var tvungna att gå ombord nu . Men Lasse var ju inte där så vad skulle vi göra ? Lasse hade ju inte någon bil så han fick ringa en taxi. Pappa ringde han igen efter 5 minuter . Juste jag har glömt att säga att min pappa skulle följa med också . Efter som att jag e ju ny och så . Då sa Lasse att han kom om tre minuter . tanterna vid termenalen sa aaah max ! as sura :S
Sen kommer han in som tur va . Han var heöt blev i ansiktet och vinglade när han gick . Laget sprang ombord pappa hjälpte lasse . Lasse var sjuk tydligen. Men sen på båten så fick vi fixa nån som jobbade med vården eller nått . så då hjälpte det Lasse . Men han kunde inte följa med oss till Esklstuna och norrköping. Vi åkte vidare menas han fick åka in på lasaretet . jätte läskigt . vi viste ju ingenting typ ! Han hade fått blodförgiftning och hjärnhinneinflamation. Vet vekligen inte hur ? Men sen åkte vi buss till stlm c .Då spydde Linda på bussen . haha hon mådde illa . men hon blev bättre sen . Sen förlorade vi första matchen med 12 poång . VI var väldigt nöjda för det var serieledarna. Sen van vi mot norrköping . Vi spelade i en av Sverigest störta basket hall !! den var as stor !  Jag ska visa bilder sen !
Ha det bra puss !

hahah ROligt !


packar

hejsan.
Sitter här och packar tills i morgon bitti. Ska vara vid båten kl.halv sju . Ah jag vet super kul ! Men det ska bli kul att åka til Norrköping iallafall . Vi ska vinna matcherna !!!! Önska oss lycka till !
En sån här väska skulle man haft ju ! Hahah. Men jag får nöja mig med min vanliga gamla svarta . Fast den har inga hjul. Så måste bära . För jag hittar inte min med hjul . men men puss

bOWLA

Hellu , Idag har jag varit i skolan.Ganska skön dag. Vi slutade 10 i 1 . Sen efter det så klippte mig. Hade tyvär inga bilder. Sen efter det så åkte jag mamma och ella och bowla , det var as kul . Jag vann . Men mamma var inte med hon kolla på bara.
Puss

Sjunga på bröllop

För er som undrar så är det de här låtarna jag ska sjunga på bröllopet.

Torsdag

Heeeeeeeeeej !
Kom nyss hem från skolan . Skolan var okej , Hahah skarattade som fan bara , fick till och med ont i huvudet för det. Linus och jag satt och skrattade för att en kille i min klass satt och sjöng på en låt vid datan. han märkte typ inte att vi satt och skrattade det och så . Sen märkte typ Joni också det och Ida, haha ! Sen lekte Ida CP. Hållde på att kissa på mig. Asså jag har verkligen killhumor, haha fråga My ! XD Men aja det är inte mitt fel !Puss


trött

Hejsan !
Åh är helt slut. Men träningen var väldigt roligt . Sen i helgen ska jag till Eskelstuna och spela 2 matcher . Det ska bli jätte kul ! Nu ska jag nog ner och titta på tv .
Ha det bra puss

onsdag

hej hej !
Idag har jag varit i skolan. Sen snart ska jag på träning. .
Kan inte skirva mer inlägg idag tror jag. Jag vet inte så värst intresant inlägg men det får gå, hehe !
Puss och kram på er !


klippning på G

Ska klippa mig på freeedag ! YES ! Äntligen . Jag ska nog bara klippa topparna och klippa upp det lite, eller vad det heter. Det är min moster Fanny som klipper mig , på henes salong. Eller det är inte hennes salong men där hon jobbar då. Längtar ! Bilder kommer sen när jag klippt mig så får ni ju se.
Här är en bild på mig när jag hade lugg . De var nog i november.

jag med ganska långt hår, men har haft längre. På bilden är håret helt platt och har inte klippt det nått speciellet.


Heeeeeeej

hejsan ,
idag har jag varit i skola . Sen nu ikväll har jag basket. Ah sen vet jag inte vad jag ska göra.
Jag gjorde maten förut, aa med mamma också . hälpte till . Hahah när jag gjorte det så skulle jag lukta på vitpeppar, då fick jag jätte mycekt i näsan och det gör fett ont, de svider. Jag vet klumpigt ! Sen skulle jag smaka på såsen då brände jag tungan. Inte heller så bra . Hör av mig
puss !

skola

hejsan bloggen.
Idag var det skola för mig som gällde . Klassen är snäll tkr jag. Sen var det lustiga att Malin som har spelat i blackebergsdam lag var vikarie på musiken . lustigt va ? För hon hade bytt lag till visby ladies. Det visste ju jag men inte att hon var musik lärare med eller vikarie iallafall. Musiken var väldigt rolig. Jag och Milla sjöng i mickar , vissa spelade piano det flesta spelade juckilele , venne hur det stavas ? Och en kille spelade trummor och en annan elgitarr. Så då sjöng vi alla möjliga låter. Kul faktiskt .Tex. Titanic haleluja, ah med mera.
Nu ska jag gå hejdå .
puss puss !

söndags kväll

hej hej .
Pappa jag och Ella åkte en repa med bilen. Då körde vi för bi stranden och gick en sväng. Jätte fin solnedgång var det. Sen efter det åt jag och familjen thai mat, super gott.
'
stenstrand och brygga

Jag på en brygga nere vid hamnen i visby

Solnedgång vid hamnen

Liten bit av almedalen

Thai mat !

första mars

Mars, april har knopp i håret. Eller hur? Nu borde väl ändå våren komma! Idag är det klarblå himmel och solen skiner. Perfekt för första mars. Jag och Ella var ute och gick en sväng förut . Jätte härligt väder verkligen . Nu har jag precis ätit lunch. Det blev resterna från igår. Mamma är hos sin kompis Cattis och jag pappa Ella sitte och tittar på tv jusst nu .Men vi ska nog åka en sväng sen eller gå.
Hör av mig snart .
Ha det bra ! puss


Ella och Jag


Jag älskar dig lillasyster . Även om vi inte är kompisar jämt. Hahaha


outfit

hejhej .
Me today :






Tröja : Ginatricot
Byxor : Cheepmonday
Puss puss

popcorn

Åh sista dagen på sportlovet idag. En vecka till vore ganska skönt !
Sitter och tittar på bilder med syster och samtidigt kollar jag på reprisen från sveriges värsta bilförare. Dår program ! haha.
Eller hur ser det gott ut. Är verlkligen sugen !


godmorgon

hejsan.
Nu är Fanny och Jens här . De sov över i går kväll . Sista dagen på sportlovet idag ! Vet inte vad jag ska göra . Men det är ju jätte fint väder ute så ska nog inte vara inne så länge till.
puss

RSS 2.0