Nu ska jag ut

Nu ska jag ut i solen en stund tänker inte sitta här framför datan en sån här fin dag! Soliga pussar!

Rött hår

Jag tycker faktiskt rött hår är jätte fin på vissa.Kolla här!

                Ashlee Simpson                   Isla Fisher                        Lindsay Lohan


Love it or Leave it ?

                                                                                                                 
Tummen upp för Vanessa Hudgens i rakt hår!
Tycker hon är super söt i långt plattat hår                            
.

Tummen ner för Zac efrons frisyr.BACKSLICK!
                              
  
    

yes internet funkar

Heej,gud vad länge sen jag skrev.Kom hem igår från burgsvik.Har mest badat och solat och badat och badat ännu mer.Så till slut fick jag ögoninflamation på ena ögat.JÄTTE kul! men det har typ gått över nu,men iallafall. Ikväll ska vi ut till brugsvik igen det är trubadur." Robin & Emanuel" det brukar vara väldigt roligt.Sen åker vi in på onsdagen igen.Men idag har jag tänkt blogg mycket.
Puss på er så länge

Tröjan köpete jag i Stockholm.Bilden är tagen i burgsvik.Visst är det en fin bakrund?


Hör av mig snart igen,nu åker vi till Hemsedagen.Puss!


God morgon!

Good mornig,idag ska vi till landet.Det är nått som hetet "Hemsedagen" det brukar vara lite artister och sånnt som uppträder.Lite kul faktisk.Min frukost idag....

Frukost alá Johanna

Hemma från Stockholm

hejsan, nu var det länge sen!
Stockholm var roligt,men har saknat  ön! Det är så jobbigt när vi bodde på Drottningholm man var tvungen att åka buss/bil till allt,det blir tröttsamt.Här på Gotland kan jag ju bara gå eller cykla till stan och alla kompisar.But whatever,idag har jag varit på tofta strand,mysigt men as kallt i vattnet.Usch vad kallt det var,haha.Sen badade jag och Tillie och Ella i poolen typ resten av hela dan.Nepp nu ska jag inte skriva så långt,det blir ju så långtråkigt att läsa.Men vi ska till Burgsvik i morgon tror jag så det blir inte så mycker blogg tyvär.
Jusste har ni hört av som hänt med "Pop kungen" michael jackson,han dog i natt! Fy vad hemskt!


Åka till stockholm

Hej hej !
Idag åker jag till stockholm,flyget går klockan tio över ett så är framme vid kvart i två.Vid flygplatsen hämtar Zara och zaras pappa mig,sen kanske jag skriver ett inlägg i hemma hos zara också någon gång. Puss och ha det bra !


Grattis pappa

Grattis pappa som fyller år idag.Hoppas du får en bra dag !

Jag dör!

Jag blir galen,alla säger att den här är så himla god.Och jag kan ju inte smaka den efter som jag har bestämt mig för att ha godisförbud i ett halv år.Jag får ju pengar för det så jag är ju inte så dum.haha.

Har luktat på den och den luktar ju SUPER god!!

BLOGG HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP !

Hej på er. Är själv hemma nu,och har inget att göra så det får bli datan.Försöker att fixa en ny design.Men det går inge bra! Jag vet ju hur man gör och så.Men jag skulle vilja ha nått i den här stilen.Men har inget bra progam för att fixa designen så.Om det är någon som kan göra så hör av er !!( gratis) Jätte tacksam för svar !<3


HEMMA FRÅN LANDET

Heeej nu har jag kommit hem.

Orkar inte riktigt sitta och berätta precis allt vi har gjort och så under midsommar.Kan lägga upp lite bilder så ni förstår nog.Jag har haft väldigt kul iallafall.Det är ju alltid roligt att vara med släckten.
Here comes the pictures:

Vi var hundvakt åt Simba.

Milton älskade att leka med honom !!

Min lilla kusin Medea.

Jag med midsommarkrans i håret.

Samma här.....

Moster och kusin.Så söta!

Ella medea mamma på en resturang.

mamma och min kusin Teddy!
Såklart glömde man kameran när vi var vid midsommarstången. Lite jobbigt!
 Puss

MIDSOMMARAFTON

Har inte orkat blogga idag,ibland pallar man inte va på datan helt änkelt.

I morgon är det ju midsommar,Härligt va?? Kommer åka till landet och fira.Kommer nog bli jätte mysigt.Sen fyller pappa år på måndag,så det måste man ju också fira !! kan inte blogga på ett tag nu,men lovar att jag ska blogga så fort jag kan.Men jag tror inte det är så många som ska vara inne och uggla på datan när det är midsommarafton!!??.Puss på er nu och ha en JÄTTE, JÄTTE bra midsommarafton!!

Dagnes musik-lista

Janet leon - Heartache On The Dance Floor

Britney  Spears -  If You Seek Amy
 
Taylor Swift - Love Story
 
Pussycat Dolls - I Hate This Part

Nu cyklar jag och Ella till stranden!


Ha en bar dag ! Hör av mig efter standen! Puss !

Good morning

God morgon ! Om man tittar ut genom fönstret idag så är det SUNSHINE ! Åt faktiskt frukost ute idag.Det var mysigt de.Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.Jusste.......på tisdag ska jag till stockholm kul va!?Ska sova gos Zara !Sen ska jag ju såklart träffa alla andra.I have miss you !
I need help! jag skulle gärna vilja ha lite tips vad jag kan skriva om och ha på min blogg.Tex, tävlingar,mer bilder,veckans blogg,Hiss/Diss,dagens fråga.Ja kom på vad ni vill.Blir jätte glad om jag får något svar.
 Puss på er!

Lyssnar på Danny jusst nu.


KOM PRECIS HEM

Heej alla läsare! Kom precis hem från farmor vi fikade där nyss.Sen kolla de jag och Ella på " Paris Hilton´My new BFF"
Innan det var vi i vår nya lägenhet.Jag och Ella gick till Donken och löpte glass.Provade den nya smaken marängs switch.Måste va den enda i världen som inte hunnit smaka den än,men whatever..





i´m look very tired!!!


Jag älskar naturbilder!


heej!

hejhej ! Nu har jag inte skirvit så flitigt på länge.Sorry!!.Men det blir så på sommaren.igår var jag med Anna och Luna.Vi hade kastade vattenballonger och tittade på film med mera.Sen sov vi över och idag har jvi badat i gropen det var ganska varm iallafall.Inte så där super skönt direkt men det gick att bada i.Nu har jag kommit hem och sitter och äter lunch.Puss på er!

Cyklar

Nu cyklar jag till mig moster och hennes familj.det är en jätte fin väg jag cyklar!Asså jag fattar inte hur man lägger upp bilder från mobilen? Help?Puss från lyckliga johanna!

Inviger nya gotlands bussar

Hej!sitter på bussen till burgsvik nu.bloggar från mobilen nu!det var lite coolt för vi som är på bussen är de första som åker med den bussen,alla bussar på gotlade är nya, men puss på er.

Fina klänningar från Nelly.com


My dog singing

Vilken fin röst va?Milton har kommit lite i målbrottet tror jag.
Original Video - More videos at TinyPic

Gå med Milton

Nu ska jag och Ella gå en sväng med Milton puuuuuuuuusss!


Good morning


Hej!!
Vaknade typ vid åtta idag.Har till och med hunnit måla naglarna.Haha!Det blev guld.Har aldrig använt det förut,kan ju vara kul att testa.

SKOOOOOLAVSLUTNING!!!

Nu är det sommarlov!Woho!Skolavslutningen var såhär:Alla klasser sjöng dansade och allt sånnt.Rekton pratade.Alla föreldrar tog kort på klassen ute,Sen fikade vi och kramade om varnadra och sen åkte vi hem.tror jag inte glömt nått nu!Här kommer lite bilder.

Klassen !

Jag och lillasyster Ella

litet misslyckat hopp på tjejerna.Ser typ ut som det bara är Milla som hoppar!haha.

Sista dan på Lyckåker :(

Hejsan!
Idag var det sista dagen på lyckåker.SORLIGT!!!Idag har vi trånat på vår låt till skolavslutningen och efter lunch åkte vi ner till hamnen och köpte glass.Sen var vi på en lekpark i Almedalen typ.Då tog vi lite klassbilder och bara hade det trevligt.Här kommer lite bilder från det.

Pauline Mila Luna

Joniiiiiii

Milla!

Linnéa.

Puss ! föresten gud vilket varmt och skönt väder det var idag !!!!!!


Lääääängtar tills den kommer!


Det är onsdag idag!

hej ! Idag har hag varit i skolan som vanligt då.Inte en jobbig dag!! Vi tränade til skolavslutningen sen serverade femmorna oss på lunch.Det var gott.Vi bara satt där vid borden och så serverade de oss mat drick servetter ja allt.Sen efter rätt också.Glass med chockladsåg mums.Och vet ni vad jag ska göra idag.....??
Ska med Linnea och kolla på Jou labero.Hahah kul va?Klockan halv sex ska jag till henne.men ha det så bra puss !

Here I´am!

Hejsan !
Idag var det skolan som gällde för mig.Kunde inte blogga i morse för Luna kom till mig vid åtta och pallade inte vara på datan då....idag vet jag inte vad jag ska göra.Får väl se.
Idag hade jag fläta =)



Puss nu ska jag på nån fika på fritids!

Mååååååndag

Tjeeeena mors!
Idag har vi bowlat och ätit pizza bufé och spelat laserdome och minigolf med klassen.Det var roligt hah.Sen efter var jag med Luna och Anna hos Anna och nu snart klockan 6 ska jag på basket.I morgon har vi lite sovmorgon,jippie så kommer kanske skriva på morgonen för det var ganska länge sen.Men puss på er !

Den här vackra bilden tog Pauline på mig i torsdags.Visst har man fint hår också som Joni satt upp!

Orkar inte fixa designen nu! Gör den någon annan gånt!

.

Johanna !


Tänkte fixa lite med designen nu.wish me luck!
Puss så länge!


Vad jag gjort

Vad har jag varit hela helgen?
Jo....jag har varit lite överallt.Fredags så shoppade jag med pauline direkt efter skolan.Hittade som sakt skolavslutningskläder.Woow jag är bäst.Har ju letat som en dåre.Sen efter såv pauline hos mig.Dagen efter asså lördag var jag med Pauline och Linnea.Vi cyklade ner till Almedalen och hade det mysigt och solade och åt lite sockerkaka vi hade med oss.Sen så smsade Ida att hon var på glassmagasinet så vi gick dit och tog en glass med henne.Sen skulle typ Pauline hem så då var jag med Linnea.Sen skulle jag sova hos farmor.Aa sen så idag så skulle vi käka på en resturang.Sen gick vi tre kilometer.Duktiga mig va!Japp det var de de.Så nu är jag här.OMG om 4 dagar är det SKOLAVSLUTNING!!!!!!! Kommer åka till stockholm nästan precis efter.Ska bo hos underbara Zara !Längtar.

Hihi Linnea och Pauline


SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNING


Hårbandet ska jag också ha.Men ska inte ha det så,ska ha det vanligt inte som en indian.haha.köpte allt när jag var och shoppade med Pauline i fredags.Vet inte riktigt vilka skor jag ska ha men det får jag nog leta fram.Puss


torsdag

hejsan bloggen.
har tyvär inte bloggat  nått idag.Har haft ganska fullt upp!Först var jag i skolan sen cyklade jag till solberga skulle möta linda.Sen efter så skulle vi med basket laget dela ut tårta till studenterna.Det var så roligt att göra det för alla studenterna är så himla glada och går runt och skriker och sjunger.Men nu ska jag ta och slänga mig på soffan.Ha en mysig kväll.Puss johanna

Min middag idag!


Thailändsk kyckling med ris och grönsaker.

Min kamera

Om det är någon som undrar hur min kamera ser ut så kan jag visa en bild.Märket är Exlim och den har 10.1 mega pixels.
Rekomenderar den verkligen om ni vill köpa ny kamera.Och jag älskar att den är rosa.


Wednesday !!

Idag har jag varit i skolan.Inget speciellt hände väl.Sen vet jag inte vad som händer ikväll kanske ska springa på p18,som jag gjorde igår.Till mellis åt jag fryst mango,fast jag värmde den.Jätte gott !


Tisdag

Idag har jag varit i skolan,slutade tidigare idag för att jag var med ettan som skulle gå en sväng typ hela dan.Och man skulle ha matsäck och så.För de andra i klassen som ska börja på södervärn var på skolbytar dag.Och jag och tre andra som ska börja på Solberga fick vara med ettorna eller femmorna.haha lite krongligt men ni får försöka förstå.ha det så bra.Puss på er !


New moon!



Hon är så sjukt duktig !


Bubbleroom.se

Köpte en tidning i helgen och då fick man 100kr rabatt på bubbleroom.se.Visst var det bra!Nu måste jag gå in och kolla på sidan om jag hittar nått!Men jag glömde tidningen i Burgsvik men tror vi åker ut nästa helg eller nått så då kan jag hämta den.


JAG DIGGAR MINA NYA SOLBRILLOR



Vad tycker ni?

Hemma från Burgsvik !

heeeej !
Igår kväll kom jag hem från vårt andra hus i burgsvik.Det var väldigt mysigt där.Vi gjortde lite av varje solade,satt upp en basketkorg,badat i havet,ätit på Holmhällar.Och så var det ju Morsdag!Hahha måste berätta att mamma fick en ganska dyr och fin present av oss.Ett par solglasögon för 1500kr.Hon blev jätte glad,men asså det var ju pappa som betalade.haha! Puss

Jag och Milton på en promenad.

Vi på holmhellar


Mormor fick morsdagpresent

Raukar

Jag idag.

RSS 2.0